Gør din garderobe klar til sommerens festivaler

Sommeren nærmer sig. Det betyder lange sommeraftener med vennerne. Sommeren byder på alverdens fester, og det er lig med nye outfits, der passer til tendenserne. Et par bukser og en poloshirt er altid en sikker vinder til mænd. Og en smuk sommerkjole til kvinder. Men måske du har lyst til at begive dig ud af din komfortzone? Her får du inspiration til, hvad du med fordel kan begynde at holde et vågent øje med. Og så er du klar til sommerens fest og farver.

Poloshirt, shorts og farver

Som mand bør du altid have nogle basale elementer i din garderobe. Her tænker vi blandt andet på poloshirts. Disse er uundværlige. De er det oplagte valg til sommerfesten, til fødselsdagen eller til festivalen. Den kan altså bruges til enhver lejlighed. Det er dog vigtigt, at du vælger den rigtige model. På Sn.dk kan du flere gode råd til at vælge den perfekte poloshirt til dig.

Også et par shorts skal være at finde i din garderobe. Shorts kan du ikke undvære, når solens stråler først tager fat. Shorts kan du nemt bruge sammen med en t-shirt eller en langærmet trøje. En langærmet trøje er ligeledes god at have.

Derudover bør du se på passende sko. Dine sko skal helst passe til dit tøj. Det ser i hvert fald bedst ud. Et par sommersko vil du ikke fortryde. Og til pænere fødselsdage, hvor solen bager, kan et par sko af denne art være altafgørende.

Nederdele og sommerkjoler til hende

Gældende både for mænd og kvinder er, at farver er skønne. Det er en god ide at inddrage flere farver i garderoben. De rigtige farver fremhæver dine øjne eller dit hår. Og farver giver glæde til både dig og dem, der ser dig.

Som kvinde kan du ikke undvære en sommerkjole – en smuk sommerkjole, som fremhæver det, du gerne vil. Hvis din sommerkjole er fuld af farver, er det blot et plus. Du skal dog have det godt i den. Hvis ikke du føler dig tilpas med farverne, vil du ikke udstråle det, som sommerkjolen giver anledning til.

Derudover er shorts eller nederdele oplagt. Nederdele kan både bruges til hverdag og til fest. Det samme gælder desuden også sommerkjolen. Bare ben er lig med sommer, hvorfor det må være et fast element i din garderobe.

Som kvinde bør du ligeledes have et par sommersko; sandaler eller espadrillos. Hvis du normalt er tilbageholdende i farvevalg af dit tøj, kan du vælge sko med farve. Eller du kan vælge en taske med farve. På den måde inddrager du alligevel farve, som er med til at fremhæve dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.