4 spændende attraktioner til familieopholdet i Kalundborg

Kalundborg og det omkringliggende område er et spændende område, der både byder på en smuk natur og spændende attraktioner. Uanset om I blot skal på dagstur i Kalundborg eller måske på et længerevarende ophold, har du mulighed for at opleve nogle af områdets seværdigheder. Dem er der nemlig rigtig mange af. I denne artikel kommer vi med 4 konkrete forslag til attraktioner omkring Kalundborg. Vi kommer både ind på smukke naturattraktioner, børnevenlige attraktioner og de mere kulturelle attraktioner, ligesom I også får et par gode råd til, hvordan I får et godt ophold.

Røsnæs Fyr

Når du besøger Kalundborg eller omegn, er det næsten et must at besøge Røsnæs Fyr. Røsnæs Fyr ligger for enden af Røsnæs i de smukkeste omgivelser og med den flotteste udsigt ud over Samsø Bælt. Fyret har før i tiden været en del af mange krige, og det kan I blive meget klogere på på fyrets museum. Omkring fyret er blandt andet shelters og fine sandstrande, der perfekte til en god lang gåtur. Er I naturelskere, så bør I besøge Røsnæs Fyr under dit ophold i Kalundborg.

Der er cirka 25 minutters kørsel fra Kalundborg til Røsnæs Fyr.

Odsherred Zoo

Særligt hvis hele familien skal på tur til Kalundborg og omegn, så vil Odsherred Zoo helt sikkert være et hit blandt de yngre familievenner. Odsherred Zoo fungerer også som et rescue center, der skal give truede dyr et trygt liv. I hele parken er der cirka 600 dyr fordelt på ca. 100 forskellige dyrearter. I kan under besøget i Zoo blandt andet opleve aber, zebraer, kameler, kænguruer og mange flere spændende dyr.

Fra Kalundborg er der cirka 40 minutters kørsel til Odsherred Zoo.

Sommerland Sjælland

En anden oplevelse til børnefamilier under en times kørsel fra Kalundborg er Sommerland Sjælland. Sommerland Sjælland er en forlystelsespark med tilhørende vandland, der er vældig populært, når vejret er godt. Her kan I prøve kræfter med et stort udvalg af sjove vandrutsjebaner. Der er masser af sjove forlystelser i sommerlandet, og en børnefamilie vil nemt kunne få en dag til at gå i parken – særligt hvis I også bruger vandlandet.

Fra Kalundborg er der cirka 50 minutters kørsel til Sommerland Sjælland

Odsherred Kunstmuseum

Ønsker I at opleve kunst under dit besøg i Kalundborg, så ligger Odsherred Kunstmuseum ikke langt væk. Museet er et familievenligt museum, hvor der er aktiviteter for hele familien, og der bliver gjort meget ud af, at det også skal være sjovt for børn at besøge museet. På Museet kan I både blive klogere på lokalområdet og andre spændende emner. Der er også en hyggelig have, hvor der også er spændende udstillinger. Hvis I alligevel planlægger at komme længere nord på, så

Der er cirka 40 minutters kørsel fra Kalundborg til Odsherred Kunstmuseum.

Oplev det bedste ved Sjælland

Sjælland kan byde på rigtig mange spændende oplevelser. En af dem er Kalundborg og området ved Odsherred. Området ved Kalundborg er et rigtig naturskønt område med masser af fine badestrande, vand og et flot landskab. Et ophold i Kalundborg kan være et rigtig fint valg, hvis I for eksempel er bosat i hovedstadsområdet og gerne vil ud, hvor der er lidt højere til loftet. Stedet er meget velegnet til børnefamilier, fordi der er så mange børnevenlige attraktioner i området. Der er masser af fine aktiviteter, der kan gøre turen sjov for de mindste familiemedlemmer.

Er I ikke helt sikre på, om I vil til Kalundborg, så er der også rigtig mange andre fine steder på Sjælland. Uanset om I vælger Kalundborg eller et andet sted på Sjælland, skal I, alt efter hvor længe I skal være afsted, gøre Jer nogle tanker om, hvordan I vil bo under opholdet. Der findes rigtig mange fine hoteller og kroer på Sjælland, der tager godt i mod sine gæster og kan byde på en fremragende oplevelse til sine besøgende. Kroophold i det sjællandske er populært hos mange, fordi man kommer lidt dybere ned i kulturen, og fordi der ofte er en mere personlig stemning og ikke mindst dejlig mad. Mange sjællandske kroer har en lang historie bag sig og personalet har ofte en masse spændende historier at fortælle om kroen. Mange af kroerne på Sjælland ligger lidt uden for de større byer og lidt mere ude på landet.

Ønsker I ikke at bo på en kro men vil hellere bo på hotel, så er der masser af fine hoteller og vandrehjem på Sjælland – også I Kalundborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.