Hvor kan jeg sende de billigste pakker fra Kalundborg?

Hvis du er bosat i Kalundborg og omegn, og har brug for at skulle sende pakker eller breve, så er det naturligvis vigtigt, at du ved, hvordan du skal gøre det, og hvordan du kan gøre det billigst muligt. Det er nemlig ikke altid den bedste løsning, hvis du tager ned på dit lokale posthus og afleverer din pakke.

Det er måske det mest praktiske, fordi det er det, som du har været vant til hele dit liv, men faktisk så er der mange andre muligheder, som er langt mere effektive, når du skal benytte en pakke transport.

I gamle dage handlede det stort set udelukkende om pakker og breve fra dør til dør. Sådan er det ikke i dag, hvor der ofte er en mellemmand involveret. Du kan således aflevere en pakke i en helt normal butik, hvis de er en såkaldt pakkeshop, og det samme sted, kan du også hente pakker igen. Ikke nok med, at det stort set er samme procedure, som hvis du gik ned på dit lokale posthus, så er det også billigere,

Hvad er priserne for at sende pakker i Kalundborg?

Når det kommer til, at du skal have sendt en pakke fra Kalundborg til et andet sted i enten Danmark eller udlandet, så er det klogest, hvis du benytter dig af en sammenligningstjeneste, der viser dig, hvor du får de billigste forsendelser.

Det er nemlig ikke altid, at det er den samme leverandør, der tilbyder den billigste pris. Du bør derfor gå ind og besøge en hjemmeside som Pakke.dk, der giver dig alle priserne. Du skal blot indtaste de informationer, som de har brug for. Det er blandt andet til og fra samt størrelse og vægt på pakken.

Testen

Vi har naturligvis taget en lille test, så du har mulighed for at få et overblik over, hvad det egentlig koster at sende pakker fra Kalundborg, og det er faktisk overraskende billigt.

Lad os sige, at du skal sende en pakke fra Kalundborg, og du vil gerne have den til Aalborg. Pakken er en almindelig størrelse pakke, der har en vægt på maksimum 4 kilo. Når du klikker videre, så bliver vi mødt af 17 forskellige priser.

Den billigste kommer fra selskabet Bring, der tilbyder at afhente pakken i en pakkeshop og leverer den i en pakkeshop. Det koster 49 kroner, og den bliver leveret indenfor 1-2 arbejdsdage. Til sammenligning tilbyder Postnord en service der koster 80 kroner, men der tager det 2 arbejdsdage. Du får altså en langsommere levering til en højere pris.

Derfor er det vigtigt, at du husker at sammenligne priserne, så du kan få de bedste priser, hvad enten det så er Postnord, GLS eller et tredje firma.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.