Tag på ferie i en af Danmarks hyggeligste byer – Kalundborg

Skal du og familien afsted på en hyggelig ferie, og har I planer om, at det skal foregå et sted i det smukke danske land, er Kalundborg en oplagt mulighed. Byen er en købstad i Nordvestsjælland, som ligger inderst i fjorden, hvor de to halvøer Røsnæs og Asnæs mødes, og byen rummer i omegnen af 16.000 indbyggere, hvilket er en hyggelig størrelse, når du og familien skal på ferie. 

Her er skønne oplevelser for hele familien, og i denne artikel ser vi nærmer på nogle af dem, så du kan vurdere, om det er noget, der passer på jer. 

Kalundborg Museum

Museet er bygget op omkring historierne i Kalundborg og omegn. I dette museum vil du og familien møde historie fra oldtiden, og så vil det langsomt bevæge sig op gennem vikingetiden, middelalderen og helt frem til nyere tid. Bymuseer er ikke altid eminent underholdning for børnefamilien, men har I børn, er det alligevel en idé, fordi Kalundborg har noget ekstra at byde på. Hjælper du eksempelvis dine børn med at forstå historien fra vikingetiden, kan det sagtens blive et hit for dem også.

Loch Ness

Er I vilde med naturen, har I her et fantastisk naturområde, der nok skal vække begejstring hele vejen rundt. Der er legepladser til de små, hvor de kan brænde noget krudt af, men derudover er der et rigt dyreliv, som vil være en sjov oplevelse for jer alle. Ydermere er der borde og bænke, som I kan benytte, hvis I har lyst til at nyde noget middagsmad i naturen. 

Kom op i Røsnæs fyr

Skal I opleve naturen fra første parket, er Røsnæs fyr et sted, der skal stå markeret på jeres to-do-liste. Fyret ligger i et naturområde ved kysten, og der er altså en helt fantastisk udsigt fra toppen, som med sikkerhed vil gå rent ind hos børnene – selvfølgelig skal de ikke være højdeskræk. Under fyret er der tilmed et museum, som I kan komme gratis ind i efter jeres tur i toppen af fyrtårnet. Endvidere er der tilknyttet en café, hvor I kan forkæle jeres smagsløg med god mad eller slukke tørsten med en iskold drink. 

Få råd til det hele

Ovenstående er alle oplevelser, som stort set er gratis, men det kan være, at I beslutter jer for, at der er nogle andre steder, der skal udforskes, når I er på ferie. Alle disse vil ikke være gratis, og mangler I derfor nogle penge, som kommer ind på jeres konto med det samme, kan I kigge forbi her. På denne side finder du et favorabelt lån, som i den grad kan gøre ferien sjovere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.