Sådan pifter du dit bryggers op

Et bryggers er i de fleste danske hjem centreret omkring tørretumbleren og vaskemaskinen, hvorfor det primært fungerer som et praktisk og funktionelt rum. Sådan behøver det dog ikke at være.

Der er rig mulighed for at pifte bryggerset en smule op og tilføje noget charme og personlighed til rummet, så det ikke blot er et rum, hvori man vasker sit tøj. Du kan her i artiklen læse mere om, hvordan du ved hjælp af et par simple brugbare tips får forvandlet bryggerset til et rum, der er æstetisk pænt, samtidig med at det er rart at tilbringe tid i. 

Dekorer rummet med fine fliser i flotte farver

Hvis du gerne vil pifte bryggerset en smule op, bør du først og fremmest dekorere det med nogle fine fliser. Der findes i dag mange muligheder, når det kommer til valg af fliser, og du vil derfor med garanti kunne finde nogle, du synes om.

Ydermere bør du hænge noget op på de tomme og hvide vægge i bryggerset for at skabe en mere personlig og varm atmosfære. Det kan for eksempel være plakater eller andre billeder til væggen, spejle og knager i forskellige farver. Posters er en rigtig fin måde at pifte et hvilket som helst rum i hjemmet op med, og det er nemt at finde et bredt udvalg med flotte motiver og farver.  

Det er de små detaljer, der gør forskellen

Når det kommer til boligindretning, er det som regel de små detaljer, der gør den helt store forskel. Du skal derfor ikke være bange for at gøre noget særligt ud af pyntegenstande og andet nips i dit bryggers på samme måde, som du ville gøre i dit soveværelse, køkken eller stue.

Du bør i den forbindelse sætte et par fine hylder op på væggen til planter eller små billedrammer, eller du kan vælge at investere i en fin kurv, som du kan opbevare tæpper i. Det handler således om at få skabt noget sjæl og charme i rummet, selvom bryggersets primære funktion er, at det er et sted, hvor du skal vaske dit tøj. 

Fjern fokus fra tørretumbleren og vaskemaskinen

En tørretumbler og vaskemaskine fylder uden tvivl meget i et bryggers, og det er derfor naturligt, at disse to ting kommer i fokus. Når du skal indrette dit bryggers og pifte det op, bør du forsøge at tænke i nogle indretningsmuligheder, der fjerner dette fokus, da en tørretumbler og vaskemaskine sjældent er særligt æstetiske at kigge på.

I den forbindelse kan du for eksempel vælge at male en væg eller en dør i en flot farve eller tapetsere væggen bag maskinerne. Det vil med garanti fange øjet, hvorfor det hverken er tørretumbleren eller vaskemaskinen, man først vil lægge mærke til, når man træder ind i rummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.