Vær aktiv med spændende aktiviteter i Kalundborg

Kalundborg er fyldt med spændende og sjove aktiviteter, som du kan opleve gennem hele året. Der er oplevelser for alle aldre og enhver smag. Er du vild med sundhed, aktivitet og spændende udfordringer, vil Kalundborg dermed have et stort udbud til dig. 

Læs mere om, hvad du kan give dig til af spændende aktiviteter i Kalundborg med fokus på sundhed og det at være aktiv lige her. Disse forslag er perfekte til at sætte gang i den ensformige hverdag, som familieudflugt eller som en sjov weekendaktivitet. 

Det er som sagt alle aldre, der kan være med på aktiviteterne. Nogle af dem vil være særligt egnet specifikke aldersgrupper, men der er helt sikkert et udvalg til alle typer mennesker i alle aldre. 

Masser af foreninger til seniorerne

Er du senior, vil du have virkelig mange muligheder for at tilmelde dig spændende foreninger. Kalundborg har nemlig et væld af foreninger, der alle har fokus på forskellige ting. Her kan du dyrke det, der interesserer netop dig, samtidig med at du møder en masse nye mennesker.

Du kan f.eks. tilmelde dig kegleklubben, seniorbadminton, krolf, IT-hjælp, engelskkurser, bordtennis, træning i naturen, stolegymnastik, stavgang, bridge og meget, meget andet. 

BEVÆG – en sundheds- og idrætsfestival

Er du vild med sundhed og idræt, skal du helt klart lægge vejen forbi Kalundborg den 7. september 2019. Her afholder Kalundborg kommune nemlig BEVÆG, som er en sundheds- og idrætsfestival. Arrangementet er arrangeret i samarbejde med frivillige, foreninger og diverse øvrige aktører. 

Festivallen har kørt årligt siden 2016 og er en stor succes. Det er muligt at opleve en masse tilbud og aktiviteter på tæt hold. Dermed kan du blive klogere på de forskellige tilbud, der tilbydes af kommunen. 

Tag på vandretur rundt om Røsnæs

I Kalundborg kommune ligger smukke Røsnæs. Dette område er ideelt til vandreture, da naturen er smuk og betagende. Der findes en masse vandrestier rundt omkring, hvor du både kan gå op og ned ad bakker, gå langs stranden eller på åbne marker. 

En yderst god tur er ved at starte ved Røsnæs Naturskole. Skolen ligger nærmest på spidsen af Røsnæs, hvilket giver billedskønne omgivelser. Vandreturene lægger vejen forbi Røsnæs Fyr eller Vågehøj-bunkeren, som begge er et besøg værd. 

Vil du lave det til en weekendaktivitet eller en større familietur, tilbyder Naturskolen både bålsted og shelters. Her kan I altså overnatte samt lave mad på bålet. Dette er en unik oplevelse, der passer perfekt til aktive mennesker, som elsker udeliv og smuk natur. 

Læs her mere om, hvordan du ellers kan udvide din sundhed. Herved kan du blive helt klar til de spændende og udfordrende aktiviteter i Kalundborg-området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.